fbpx

Hadj

Hadj 2024

Verwachte pakketten 2024

Hadj Comfort

Vertrekdatum: 19 Juni / 9 Juli 2023 ( +- 2Dagen )
Hotels: 5* hotels in Azizya en Mekka en Medina

Hadj Express

Vertrekdatum: 19 Juni / 4 Juli 2023 ( +- 2Dagen )
Hotels: 5* hotels in Mekka en Medina

Hadj Budget

Vertrekdatum: 22 Juni / 13 Juli 2023 ( +- 2Dagen )
Hotels: 4* hotels in Mekka en Medina

Prijzen per persoon:

Vierpersoonskamer
€ n.n.b.
Driepersoonskamer
€ n.n.b.
Tweepersoonskamer
€ n.n.b.

Prijzen per persoon:

Vierpersoonskamer
€ n.n.b.
Driepersoonskamer
€ n.n.b.
Tweepersoonskamer
€ n.n.b.

Prijzen per persoon:

Vierpersoonskamer
€ n.n.b.
Driepersoonskamer
€ n.n.b.
Tweepersoonskamer
€ n.n.b.

Veelgestelde vragen Hadj

Kan ik gebruik maken van de hotels tijdens de Manasek?

Ja, het is mogelijk om tijdens de Manasek gebruik te maken van uw hotelkamer. Echter zullen er geen bussen beschikbaar zijn om van/naar de hotels te reizen.

Ben ik medisch verzekert tijdens mijn verblijf in Saoedi-Arabië?

In geval van een noodsituatie waarvoor ziekenhuisopname vereist is, geeft uw Hadj-visum u het recht op diensten die worden aangeboden door de medische faciliteiten van de Saoedische overheid. Wij raden hierom aan om een kopie van je paspoort en Hajj Visa te maken en te allen tijde bij je te houden.

Welke vorm van de Hadj doet Alhijra Travel?

Bij Alhijra Travel doen wij de Hadj al-Tamattu’. Bij de Hadj al-Tamattu’ wordt eerst de Umrah en daarna de Hadj verricht, waarbij bij beide keren de intentie wordt opgezegd en de staat van de Ihram wordt aangenomen. . Degene die voor de Hadj al-Tamattu’ kiest spreekt op de Miqat plek de intentie uit voor de Umrah en neemt de staat van de Ihram aan.

Bij aankomst wordt de Tawaaf en de Sa’y van de Umrah gedaan. Na het scheren van het hoofd wordt de staat van de Ihram verlaten. De staat van de Ihram wordt weer in Mekka aangenomen wanneer men de Hadj plicht gaat vervullen. In de staat van de Ihram gaat men dan naar de vlakte van Arafat. Na het verblijf op de vlakte van Arafat, wordt er gestenigd, een offer uitgebracht en hoofd geschoren waarna de staat van de Ihram wordt verlaten. Na de bezoeksTawaaf en de Sa’y wordt de Hadj compleet.

Vragen?

Als u vragen heeft, stel ze dan gerust. Bel ons of e-mail ons voor een bezoek om er zeker van te zijn dat u bediend wordt met onze beste diensten.

    Ga door met de boeking